Pozor: Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletišča se z uporabo piškotkov strinjate. Nadaljuj |
  Zaposlitev Iskanje Prijava
| Your reliable business partner
Location: O nas () O nas ()
 

Ekonomija obsega in zakonitosti življenjskega cikla izdelkov sta razlog, da smo osredotočili poslovanje na tri glavne dejavnosti - telefonija, hidravlika in pnevmatika ter kriogenika, ki jih dopolnjujemo s potencialnimi novimi proizvodnimi skupinami: mikroskopi, vitrine,...


:: Telefonija


Le-tehnika je vodilni proizvajalec in distributer različnih telefonskih komponent.V našem programu lahko najdete visoko kvalitetne izdelke kot so:
- ADSL splittreji in mikrofiltri za analogno ali ISDN telefonsko linijo. Imamo tudi univerzalne splittreje.
- Prenapetostne zaščite za telefonske linije, 220V, TV vode in kombinirane

- Telefonske adapterje in podaljške za vse evropske države
- Spiralne vrvice, patch kable in USB kable
- ISDN in CAT5 izdelke
- Zidne vtičnice za RJ standard in nekatere evropske države
- Različne vrste mikrovtičnic in mikrovtikačev (RJ11, RJ45, RJ9, oklopljene, neoklopljene,...)
- Testerje za analogno in ISDN linjo

- Brezžične in žične telefonske aparate.

 

V celoti proizvajamo preko 300 izdelkov v 3000 variantah. Vsi izdelki so plod lastnega razvoja in proizvodnje z več kot 15 letnimi izkušnjami. Male serije izdelujemo v Sloveniji, velike pa v našem hčerinskem podjetju na Kitajskem.:: Hidravlika in pnevmatika 

Ti izdelki predstavljajo našo strateško poslovno enoto od leta 1995, najpomembnejši izdelki te skupine so:

 • Različne hidravlične rešitve (stacionarne, mobilne)
 • Proizvodnja hidravličnih cilindrov s kapaciteto 10.000 cilindrov letno
 • Proizvodnja fleksibilnih hidravličnih cevi.


Lastno proizvodnjo dopolnjujemo z distribucijo hidravličnih pump, ročnih in električnih ventilov, hidromotorjev in ostalih hidravličnih (filtri, cevi, merilci tlaka, fittingi,...) in pnevmatičnih komponent (cilindri, pripravne grupe, merilci tlaka, ventili, spojni elemnti, ...).

Smo uradni zastopnik za izdelke podjetij Contarini, Miselli in Riegler za Slovenijo, Hrvaško ter Bosno in Hercegovino.:: Rezkalni in vrtalni stroji


V tej skupini ponujamo izdelke priznanega proizvajalca KOVOSVIT MAS :

 

 • CNC večfunkcijske stružnice
 • Enoosne avtomatske stružnice s CNC kontrolno enoto
 • Radialne vrtalne stroje
 • Univerzalne CNC stružnice.

 

Poleg prodaje nudimo montažo, prvi zagon in šolanje.:: Kriogenika

Leta 1999 smo naredili velik korak naprej pri osvajanju trga izdelkov z visoko dodano vrednostjo. Pričeli smo z razvojem in proizvodnjo hladilnikov s področja kriogenike. Smo specialisti v razvoju in proizvodnji miniaturnih kriogenskih hladilnikov, njihovih komponent in integracijo le-teh v kompleksne sisteme.

 

 

 

Za pričetek izvajanja tretje strateške dejavnosti proizvodnje smo se odločili v skladu s poslovno strategijo podjetja '' biti prisoten na večih področjih svetovnega trga '' in tako povečati stabilnost poslovanja.

Tako lahko v našem programu ponudimo: specialne miniaturne hladilnike delujoče na Joule-Thomson principu (samonadzorovane, stalne, hitro reakcijske in nestandardne) in enote delujoče na Stirlingovem principu (z linearnim in rotacijskim pogonom).

 

 


:: Razstavne vitrine

Zaradi lastnih potreb pri organiziranju sejemskih nastopov, smo razvili serijo razstavnih vitrin, ki jih odlikuje enostavna montaža, nizka cena in možnost modularne postavitve. Vitrine se lahko prilagajajo značilnostim razstavnega prostora in izdelka, ki se v vitrinah razstavlja.

 

Vsi osnovni elementi (plastični kotni členi in letvice, ključavnice in razsvetljava) se lahko naročijo posebej, saj so enostavni za distribucijo. Steklo lahko dobavimo mi, lahko pa ga stranke naročijo v svoji okolici, ker je za distribucijo neprimerno.

 

Poleg lastne proizvodnje smo tudi distributer za izdelke Italvitrine na področju Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Srbije in Črne Gore.


:: Mikroskopi

Nudimo vrhunske mikroskope:


 

 • Biološki
 • Znanstveni
 • Šolski
 • Industrijski
 
 
 
Copyright Le-Tehnika d.o.o., Telefon:+386 (0)4 20 20 200. All rights reserved. Mandatela d.o.o.