Pozor: Ta spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe spletišča se z uporabo piškotkov strinjate. Nadaljuj |
  Zaposlitev Iskanje Prijava
| Your reliable business partner
Location: O nas () O nas ()
 

Ko sem leta 1989 ustanovil podjetje, zasebna lastnina še ni bila poznana kategorija v Sloveniji. Danes lahko rečem, da sta stabilnost in uspeh poslovanja rezultat treh glavnih dejavnikov: visoka zavezanost kupcem, širok sortiment izdelkov, dolgoročni odnosi s partnerji po celem svetu.

 

Podjetje se je razvilo iz enega zaposlenega z enim izdelkom v svojem programu, v mednarodno podjetje s poslovnimi enotami v Evropi in na Kitajskem; v celoti s skoraj 200 zaposlenimi . Ponujamo paleto izdelkov s področja telefonije, hidravlike in pnevmatike, kriogenike ter razstavnih vitrin.

 

V letu 1998 sva bila, po ozboru revije Podjetnik, z ženo izbrana za podjetnika leta; leta 1999 je naše podjetje prejelo nagrado "Excellence in Business Management", ki ga podeljuje Mednarodni institut Deloitte Tohmatsu iz Dunaja. Istega leta smo prejeli »Priznanje za posebne dosežke trajnejšega pomena v podjetništvu« , ki ga podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije. Nagrade so rezultat vztrajnega trdega dela, ki se odraža v dobrem razmerju med ceno in kvaliteto naših izdelkov. Vse skupaj se zrcali v strmi rasti prodaje, ki jo dosegamo na svetovnih trgih.

 

Prodaja na tuje trge predstavlja skoraj 80 % celotne prodaje. S ponosom se lahko pohvalimo, da so med našimi večjimi strankami tudi svetovno priznana podjetja kot Siemens AG, Toshiba, Samsung, Maxdata, Solectron, Cida in ostala.

Velik poudarek našega podjetja je na oddelku za raziskave in razvoj, ki skrbi za razvijanje novih proizvodov in tehnologij.

Ne oklevajete in nas pokličite! Potrudili se bomo, da vam bomo dali najbolj ugodno ponudbo.

Drago Lemut, lastnik in direktor

 
 
 
Copyright Le-Tehnika d.o.o., Telefon:+386 (0)4 20 20 200. All rights reserved. Mandatela d.o.o.